Fel gubbe

Jävla gubbe och hans smile. På helt fel dag. Eftersom insättning blir på söndag så blir det ingen insättning för de har ju helgstängt.


Jag vet att jag inte ska klaga, då vi haft tur varje gång med insättningarna (alltså att de hamnat på rätt dag). Men känns surt ändå.
Hoppas att tiden går fort till nästa gång det är dags.

Tur att jag haft sån bra helg ändå.

Allmänt, FET 6 | | 3 kommentarer |

17 mm

Idag var det dags för återbesök för att se hur det ser ut med ägglossning.


Jag började med att fråga om jag kunde få ta ett test på något som heter ureaplasma (som jag googlat om) Som också kan ge symtom på sveda när man kissar och infertilitet. Klart att man inte fick det, han skrattade mer åt det som om han inte visste vad det var för nått.

Har ju läst om dessa tester och att många skickar sina prov till Athen, just för att svenska läkare har sån okunskap.
Jag är benägen att hålla med..
Så frustrerande att leva på hoppet, som vi verkar göra i lilla Sweden.

Sen kollade vi slemhinnan, låg på 10 mm (vilket är jättebra). Största äggblåsan var 17 mm. 
Wow tänkte jag! Jag är på dag 17 i cykeln och jag som alltid har så sena ägglossningar som på dag 21-23, ligger förhållande bra till denna månad.
(Bra jobbat kroppen!)

Om det nu inte vore för den lilla detaljen att får jag omslag på Ägglossningstesten på söndag eller måndag så blir det ingen återföring i Augusti. :(

Och det är just dessa dagar jag tror på. Söndag eller måndag.

Jag försökte få en ägglossningsspruta (har fått det tidigare då jag riskerat att få ägglossning på helgen och blåsan varit runt 17-18mm). 
Men icke sa nicke! Inte denna gång. Läkaren tyckte att då är det bättre att vänta till nästa månad. 
Och nånstans måste man lita på att dom vet bäst.

Blir så trött och matt på allt.
Tackade för mig och gick. Vet inte om det var för en stressig vecka, ovissheten, pms, hans ord, men jag kämpade med tårarna.

Ville bara hem och äta köpmat (läs donken) och somna i soffan. 

Precis vad jag gjorde. Kram.

Allmänt, FET 6 | | En kommentar |

När "vattnet" gick..

Haha! 

Ja det var som att dra ut en kork och sen rann det vatten som bildade två pölar på golvet nedanför britsen 🙈

Alltså saltvattenlösningen som de sprutade in i livmodern för att se om allt stod rätt till. Vattnet bara rann ut, som jag dessutom råkade kliva i sen när jag skyndade mig till draperiet för att få på mig trosorna igen, ja sådär som man gör.

Och allt stod rätt till.

Ibland vet jag inte ens om det är bra eller dåligt. Hade man hittat nått och kunna fixa det problemet så hade man haft något att skylla på. Nu när allt ser så bra ut, lämnas man återigen med tankarna på varför det inte går. Och om det ens kommer att gå någongång.

De ville att jag skulle vänta en månad till insättning men frågade om jag inte kunde få göra den här månaden i naturlig cykel. Skadar inte att testa, och det fick jag👍

Hej på er✌️

Allmänt, IVF | | 2 kommentarer |
Upp