RD 8

Igår morse tog jag ett test.

(RD7 med blastocyst)
Det var så negativt som det kunde bli. 
Visserligen ganska tidigt, nästan en vecka innan officiell testdag men om det hade grott något inom mig så borde åtminstone ett svagt streck dykt upp.

Så jag har börjat trappa ned på kortisonet och fragminen har jag inte vågat slutat med än. Funderar på om jag ska sluta med den idag kanske. Imorgon ska jag ta ett till test då tycker jag nog att jag kan vara ganska säker på resultatet.

Igår hade jag riktig mensvärk från och till under dagen. Märkligt för förra månaden kom inte det fören efter jag slutat med östrogenet. 

Jag är besviken men det är hanterbart. Det är det som är det värsta. Att vi är så vana vid negativa resultat att man liksom går till jobbet som vanligt och bara känner sig likgiltig.Allmänt, FET 8, Ruvartid | | 3 kommentarer |

RD 6

Det är så olika det där. Huruvida jag vill skriva av mig eller inte. Denna gång känns det bra att skriva.


Igår kväll när jag skulle sova så ilade det i magen och sen precis när det gått över så började det ila långt ner i ryggen. Så märkligt! Jag funderar på om det kan vara den blodförtunnande vätskan som åker omkring och "gör ont". För den svider rätt bra om man är för snabb med att spruta in den i magen. Som tur är så börjar vi lära oss👍

Lite beskt är det fortfarande i munnen. 
Yr och hjärtklappning har jag haft idag också. Och en del molvärk.

Om det finns nått bra med ett negativt test så är det att få sluta med medicinerna och att få börja bli mig själv igen.
Men det dröjer några dagar som sagt. 

Idag blir det middag med tjejerna och imorn efter jobbet så blir det att fixa håret👍
Mycket roligare att göra roliga saker på vardagskvällar🤗

Allmänt, FET 8, Ruvartid | | Kommentera |

RD5

Känner mig fortfarande "ensam" i kroppen, alltså att det inte finns nått annat som lever därinne. Jag har fått för mig att man känner sånt..


Lite molvärk har kommit idag men inte som
det där 'onda i magen' jag haft de 2 tidigare gångerna som det fäst och sen släppt. Så detta kan jag nog tacka lutinus för.

Men en jättekonstig sak idag är att enda sen imorse så har jag haft en otroligt besk smak i munnen. Skar sig jättemycket mot morgonkaffet.
Men detta är jag nästintill säker på att det beror på kortisonet. Har känt att tabletterna är beska förut när jag har sköljt ner dem med te. 

Men verkar även vara en och en annan gravid som fått besk smak. 
Ibland måste man ge lite liv till hoppet,
Även om det bara är en biverkning..


Allmänt, FET 8, Ruvartid | | Kommentera |
Upp