Min plan för november

Nu ska ni få höra vad jag "planerat".😅


Först och främst så har jag kontaktat en barnmorska i stockholm som jag vet ger intralipid dropp och samarbetar bl.a. med en klinik i Grekland. 
Jag skrev att jag skulle gärna göra en immunologisk utredning och hon svarade med en bokningstid. Så ärligt talat vet jag inte vad det kommer leda till men på måndag så har jag en tid. Tjoho!🙌

Sen planerar jag att (så fort Huddinge ger ok på ny fet i november) börja med akupunktur igen.
5 gånger innan återföring och minst 1 efter.
Kommer bli minst 3000 fattigare😕

Jag tänker även äta Trombyl. (Det skippade jag den här månaden).


Och förmodligen så blir det fet i medicinsk cykel. Progynon och progesteron igen.

Gillar att ha en plan👍
Mvh Sickan.


Allmänt, FET 8 | | En kommentar |

"Bara tid som går"

Världens klokaste låtskrivare har ord på allt till allt. Jag pratar om Lasse Winnerbäck.


Han sjunger i en av alla sina fantastiska låtar. "Det är bara tid som går"

Och den frasen har säkert ploppat upp 10 gånger den senaste veckan. För det är så det känns. Månad efter månad, försök efter försök, hopp efter hopp, misslyckande efter misslyckande. Det är bara tid som går.

Och jag hoppas innerligt. Att en dag är all den här tiden värt allt. Att vi sitter där med vår alldeles egna bebis och tittar tillbaka på vår långa resa dit. 

Men idag. Känns resan oändlig, jag ser inget slut. Tänkt om vi bara kommit 1/3 av just vår resa eller tänk om vi en dag ger upp.😩

Som ni kanske kan ana.
Jag är inte gravid. 💔
Tog ett test igår kväll som var neggo. Idag har det kommit lite blod på lutinusstaven. Och ändå måste jag ta alla mediciner till onsdag då jag kan ringa in mitt resultat.:(
6 lutinus om dagen är inte bra för magen, kan jag tala om. Jag har varit svullen varje dag.

Och det är en till sak som varit jobbig den här månaden. Även fast jag var inställd på negativt så har medicinerna gett mig massa symptom och då kommer hoppet smygande😤

Ännu har jag inte blivit ledsen, jag är mest frustrerad. Och vet ni vad jag mår bäst av då? Att ta tag i saker. Så idag har jag försökt ta kontroll.

Jag slängde iväg en jobbansökan och jag gjorde en ny plan. Ska skriva om min plan sen. Nu måste jag äta och ta hand om min sjuka karl. 

Håller tummarna för er andra. Nån måste lyckas👊 Livet kan inte jävlas med oss alla. 

Allmänt, FET 7 | | 2 kommentarer |

1 vecka idag

Hej kompisar! 🤗


Nu har det gått en vecka sen den 8:e återföringen. Det har varit en av de bättre ruvningsveckorna och mycket har nog med att göra att jag inte googlat, att jag inte skrivit ned något, utan bara försökt leva på.
I lugnare takt men ändå har veckan gått fort.

Att inte ha skrivit här har varit skönt, även om jag haft tusen tankar jag velat skriva av mig. 

Jag känner fortfarande att jag bara vill fortsätta sätta in dom vi har kvar för att sedan få köpa en behandling. Om vi ska bli gravida så tror jag att det är en ny behandling och en ny omgång ägg som gäller.

Men barnmorskan gav oss hopp förra veckan då hon sa att de haft flera som mig. En som haft en massa i frysen och ändå inte lyckats först helt plötsligt på försök nr 13.
Och vi har frysta ägg så att det räcker till just precis 13 återföringar. 5 kvar med andra ord.

Normalt sett så ska jag ju få mens nu i helgen men eftersom jag äter progynon så antar jag att mensen inte kommer fören efter officiell testdag och då man slutat med medicinen? Eller kan mensen komma ändå??🤔


Kram

Allmänt, FET 7 | | 8 kommentarer |
Upp