Fredag

Usch känner mig ledsen och besviken. Och detta innan tanten ens kommit. Men tror tant kommer idag eller imorn. Den molande huvudvärken finns fortfarande där. 

Jag vet att jag låter som världens negativa människa, men kan inte hjälpa det...
😐


Det är fredag i alla fall. Och det gör mig alltid glad. Speciellt nu med fredagsfinalerna i idol. Tycker verkligen fredagsmys har för dålig klang i Sverige. Jag älskar att vara Svensson på fredagar. Helst tacos, Cola Cola och idol 😅👍💃

Allmänt, FET 6 | | En kommentar |

Dag 7

Det närmar sig testdag med stormsteg, inte testdag dåra utan tjyvtestdagen. Har för vana att kolla dag 9 då det är ganska säkert resultat då med blastocyst.

Och denna gång är inte annorlunda, vill nämligen veta på lördag om jag ska skåla för mormor med eller utan alkohol😊
 
Hon fyller 95🎉 Och jag vill såå gärna att hon ska få vara med om min graviditet. (Den som aldrig kommer) och hon blir ju inte yngre direkt...

Igårkväll kände jag både mensvärk och magkatarrliknande i magen. 
Och så mådde jag illa. Då vill ju lilla hjärnan tro att det är nått bra och inte att det kanske beror på att jag då hade legat hemma sjuk i två dagar och bara glott på serier. (Då kan man ju känna sig lätt instängd, varm och så)

Idag har jag jobbat. 
En stressig dag, med mycket spring. 
Mot eftermiddagen satte detta sina spår i magen och jag fick ont igen. Inte som mensvärk utan på ett annat sätt. Och först gjorde ena äggstocken ont och sen andra.

Annars så har ömheten i brösten minskat och huvudvärk har jag haft det två senaste dagarna😞 Och huvudvärk har jag alltid dagarna innan mens. Så varför skulle det vara annorlunda denna gång?

Låt de här dagarna gå fort, för den här tiden är plågsam. PLÅGSAM.

Sen när man tagit det där testet så känns det alltid bättre, oavsett. För då kan man blicka framåt.
Ny frysåterföring, kanske på nått nytt sätt? Kanske doktorerna kan gå med på att testa nått nytt.

Usch. Vill inte se den där tomma rutan på testet igen. Så jäkla oinspirerande och hånande. Men jag tror att man får en feeling när man är gravid, och no feeling här inte. 
Bara rädsla för mensen. Den eviga. Mensen.


Allmänt, FET 6 | | Kommentera |

Tisdag

Idag har jag varit hemma. Nu har en dunderförkylning brutit ut. Får se hur det blir imorn, måste kanske jobba resten av veckan. Tog tempen förut 36,8 och nu 37,2. Tyckte att de där röda kinderna måste bero på nått. Åh vad jag önskar att tempen gått upp pga av graviditet och inte förkylningen.

Men tur i oturen så har förkylningen lagt en ridå över allt man letar efter i symptomväg. Kan inte utskilja nått ur förkylningen, så det är ganska skönt ändå. 

Lite svag molvärk vid några tillfällen och brösten är fortsatt ömma.
Men de där "magontet" jag letar efter, den känslan som jag tror jag upplevt tidigare som positiv har jag tyvärr inte känt.

Den här ruvningen hade jag planerat att leva som vanligt, träna 4 gånger i veckan tex. Tji fick jag, var en vecka sen jag tränade.

Kanske under nästa ruvning. För nog tror jag att det blir en till. Måste tänka så, det blir för jobbigt sen när testet ska tas annars. 

Allmänt, FET 6 | | Kommentera |
Upp