Ultraljud nr 3

Här springer tiden iväg, fullt upp på jobbet och helgerna swishar förbi. 
Har hunnit vart på 3 ultraljud sen sist jag skrev. Onsdags, fredags och idag.

Detta för att mäta äggblåsan så man kan ge mig Ovitrelle. När man gör ERA test i naturlig cykel så vill dom inte att man ägglossar själv utan man ska hinna ta ägglossningsprutan exakt samma tid som man en vecka efter ska utföra testet.
Idag var jag redo för spruta och den skulle tas kl 13, så testet utförs kl 13 nästa måndag.

Heja! Jag hoppas att jag får ett bra svar på testet och inte att allt faktiskt ser bra ut. Utan ett svar som kanske kan ge en förklaring för våra misslyckanden. 

Tips till framtida besök i gynstolen. Ha ej på dig samma strumpor du gått i på jobbet i varma skor. 🙈
Tycker faktiskt att den delen kan vara värst. Fötterna. Har jag ett hål i strumpan?
Har jag haft kjol och strumpbyxor - då blire barfota fötter. 
Tåbira? Då är det rakt i dennes ansikte.
Att jag numer obehindrat hoppar upp i stolen och placerar mig rätt på britsen. Behöver liksom inte hasa ned lite. Att jag redan har lagt mig innan denne ber mig att lägga upp benen.  Att jag liksom ligger där och vädrar och pratar om min nya tjänst medan denne trär på en kondom på en ultraljudsstav med glidmedel på. Det är nu för mig en vana. En vane sak.

Men fötterna, där drar jag gränsen. Ska jag skratta eller gråta? 😂

Allmänt | | Kommentera |

ERA testing

Hej på er, det var längesen.
Jag ville inte skriva här längre, och jag vet inte om jag vill skriva nu heller. Fast just idag vill jag. Just nu vill jag uppdatera dom som undrar, för jag vet hur det är att undra. Man följer någon som går igenom något och så blir det inget mer.

Och dessutom ska jag göra ett test. Och det kan vara intressant för någon som trillar in här och funderar på att göra samma. 

Så ingen graviditet ännu för mig, är kvar där i hålet och stampar. Borde stampat en väg till Kina vid det här laget.. 

Men. Som vanligt så har det varit skönt med en paus. Skönt med sommarens sommar och vitt vin med lime i. Skönt med resor, och skoj med möhippa, bröllop (inte mina bör tilläggas;) fester och annat. Skönt att inte behöva tänka på det tråkiga.

Till det senaste. Vi har beställt ett test från igenomix (finns i spanien). Detta test har min klinik nu i sin ägo och vi ska utföra testet i slutet av September om det går som det ska.
Det är ett sk ERA test. Googla på det om ni vill:) 
Ett visst antal kvinnor följer inte det vanliga implantations fönstret utan kan behöva en dag mer eller mindre med tex progesteron för att ett embryo ska kunna fastna. Detta är ett test som rekommenderas utomlands när man har flera misslyckade återföringar med fina blastocyster. Då det på papper egentligen ska lyckas..
Testet kostade 750 EUR och det betalade vi själva. Jag känner mig tacksam för att vår klinik vill göra detta test men också lite orolig då dom inte är vana, vill ju inte att något ska gå fel...

Första ultraljudet är inbokat nästa onsdag och då får jag veta mer om hur dom har tänkt sig.
Förhoppningsvis sätter vi in vår sista lilla blastis nästa månad.

Kram på er❤️

Allmänt, ERA, IVF | | En kommentar |
Upp