Påsk, vecka 8 och koffein/träning

Som jag längtat efter den här påskhelgen. En hel långhelg på landet, dröm.
Ett par jobbtimmar kvar bara, sen är vi där.

Idag har jag mått illa till och från, redan under dagens första timmar hade jag ätit 3 gånger.
Jag förstår inte hur de här gravidapprna kan säga att man "kan behöva äta en frukt extra och ett till mellanmål". Jag äter nog det dubbla🙈

Påskhelgen blir lite förlängd eftersom jag är ledig på tisdag pga ultraljudet. Äntligen får vi veta om det är 1 eller 2 🤗 Bara allt står rätt till. 

Vi tycker oss se att magen har börjat puta lite extra. När jag kommer hem från jobbet så är den alltid hård och svullen. Jag ÄLSKAR det! 

Koffein.
En sak jag fortfarande håller fast vid är inget koffein. Jag vet, att man får. Jag vet, att många tycker att det är överdrivet. Jag vet, att jag om jag inte behövt kämpat så förbaskat hårt för att vara här, hade fortsatt med kaffe, te och cola.
Men nu är det som det är, och ärligt talat är jag inte sugen på nått av det, så det har inte påverkat mig en enda gång.

Av samma anledning har jag ännu inte tagit upp träningen efter äggplocket. Jag vet, att kroppen mår bra av träning. Jag vet, att många kör på, lika hårt som vanligt. Men när jag varit på ultraljud och fått bekräftat att allt är som det ska, att efter blodprov fått bekräftat att allt är som det ska. Då, då ska jag ta tag i det igen. Fast inte lika tungt utan mest håll-igång-gymma. I dagsläget går jag ofta promenader på lunchen. Så det blir motion. 

Gott folk. Man kan bli såhär försiktig när man genomgått det jag och många många andra går igenom. Det handlar inte om att gå och vara rädd hela tiden, utan helt enkelt ta det säkra först, att få stanna i sin trygghetsbubbla, vad den än nu må vara.

Det klassiska tänket att, t.om narkomaner blir gravida, så ät och drick vad du vill. Det funkar inte riktigt i min verklighet. I min verklighet så blir jag inte gravid, det känns overkligt för mig, det känns så svårt och invecklat, fåförunnat att kunna bli gravid. 
Även om jag är världens gladaste så är jag nog fortfarande i chock. Kan jag? Kan min kropp?

Alla är vi olika och det finns inga rätt och fel.
Gör bara, lev bara, på det sätt som får dig att må bra😌

Kram och godnatt
Allmänt, Gravid | |
#1 - - I väntan:

Jag var nog ännu värre än du! Vågade inte ha samlag, träna eller bada under graviditeten! Tog några bad när jag var höggravid bara. Så fjantigt, vet, men dem som inte gått igenom barnlöshetsresan förstår nog inte...

Svar: Skönt att man inte är ensam, Förstår dig precis. Mycket känns läskigt, men viktiga är att man gör det som känns bäst för en själv 👍
ivfdagboken.blogg.se

#2 - - Tjoffs:

Jag hade gjort som du! Folk får tycka vad dom vill (och folk verkar vilja tycka mycket!) men man gör det som känns bra för en själv! Du kommer ha flera månader av träning om du börjar igen så om du har några veckor av vila, vad gör det <3 tro på det du tänker och håll fast vid det!

Svar: Tack kompis! Jag lyssnar gärna på
Dig, Du är klok😘
ivfdagboken.blogg.se

Upp