Hysto

I måndags klockan 10 var det dags för hysteroskopin. Jag var lite nervös innan, men det gick bra.
Jag har aldrig blivit sövd förut och det och mitt kontrollbehov gick väl inte jättebra ihop. Tycker att det är sjukt att man bara somnar och sen vaknar.

Det var ganska många i op-rummet och stor gynstol i mitten. Jag fick syrgas, och medel in i armvecket som skulle söva mig. Tyckte det tog en liten stund ändå, jag kämpade nog emot lite haha. Först blev jag super yr och kände kroppen somna, men hjärnan var pigg. Så ville hela tiden låta dem veta att jag var vaken så dom inte skulle börja. Läkarn sa godnatt och då sluddrade jag godnatt tillbaka. Sen måste jag ha somnat. 🙃

Vaknade av att läkarna skakade mig för att jag sovit för länge. Detta var ju inte sant. Jag drömde bara det och vaknade med lite panik. Sen fick jag resa mig direkt för att fika med sambon, då fick jag nån konstig reaktion och ville bara gråta. Tror att jag inte riktigt hängde med, och tyckte att det var obehagligt att inte ha vetat vad dom gjort.

Summan med det hela blev att.. trumvirvel...
Allt ser bra ut!!

Suck. 
Är i och för sig lättad att livmodern ser frisk och bra ut med inga hinder.
Men vad är då problemet????

Skönt att det är gjort, nu ska jag få tag på ivf-läkaren igen. Vill planera nästa äggplock🤗
Skulle ringt idag men hann inte alls med det. Så mycket att göra nu, på det viset är det skönt att man är inne i en liten paus. Hade varit jobbigt att ruva nu i kaoset. 

Men. Julfest imorn, sen fredag, sen några dagar ledigt. 

Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp