Nu då?

Nu är sista försöket över och vi måste planera inför en ny behandling.💔
Har tagit negativa test för att bekräfta, tycker mig se en skugga där det borde varit ett till streck. Så tror verkligen att min magkänsla stämde. Frågan är vad som händer med de få som fäst, alltid runt dag 5 som jag känner att det är borta. 

Många tankar och känslor. Min andra halva vill att vi vänder oss utomlands och visst jag känner väl inget större förtroende till den svenska ivf-sjukvården. Men kan ändå tänka mig ett till försök här hemma om dom kan gå med på att nedreglera mig. Som när jag läser om det så verkar det vara standard vid endometrios.

Dom stora tårarna har inte kommit ännu, jag fungerar ju så. Måste först komma på en plan, nått att se framemot och sen kan jag sörja. Jag är nog inte så bra på att stanna upp och vara ledsen. Kör hellre på. Men jag förstår också att då är risken stor att allt kommer ikapp en på samma gång vid ett senare tillfälle.

Missförstå mig inte. Klart jag är ledsen och klart att det gör ont inombords. 

Vi har ändå haft en fin helg. Trots allt. ❣️Allmänt | |
#1 - - I väntan:

Vad tråkigt att höra 💔 Vår första ivf-omgång gav fyra embryon till frysen (blev överstimulerad så fick inte göra färsk-återföring). Vid första FET dog ett embryo vid upptining och det som sattes in blev ingen graviditet. Vid nästa FET dog båda embryona vid upptining... trodde då att jag aldrig skulle kunna bli gravid, att det var nåt fel på mina ägg. Men ivf-doktorn sa att överstimuleringen kan ha gjort att det blev sämre kvalite på äggen. Vid nästa ivf-försök reglerades dosen på sprutorna så att jag inte blev överstimulerad, och fick göra ett färskt försök. Det lyckades och blev vår dotter ❤️ Håller tummarna att ert andra ivf-försök också ska lyckas! Kram

Svar: Tack för att du muntrar upp mig med din berättelse. Läkarna tror dock att det inte var dålig kvalite då alla överlevt upptining. Men jag är också inne på din bana, att pga överstimulering så blev hela ”batchen” dålig. Eller pga min endo. Och att en ev nedreglering skulle bli bättre, men då är det också större risk för överstimulering. Hoppas verkligen att vi också får uppleva att bli gravida❤️
ivfdagboken.blogg.se

Upp