Vecka 7 (6+0)

Vi är fortfarande så glada och lyckliga. Och än mår jag bra. Jag kunde inte hålla mig vaken till fredagens film utan somnade gott innan 21 haha. Jag kan känna mig yr och hungrig men inget illamående.
Skulle gärna vilja känna lite mer.
Bring it on!!

De senaste dagarna och nätterna har jag blivit mer orolig. Är det verkligen något därinne? Är jag inte lite för kall för att vara gravid?
Två nätter har jag drömt om svaga graviditetstest och missfall.

Det har väl att göra med att chocken la sig och att jag så gärna vill att det ska gå vägen men att jag vet hur vanligt det är med missfall. Alldeles för vanligt.

Försökte få ultraljud tidigare än den 23/4 (då är jag i vecka 8+1). Men icke. Dom sa att det kan visa fel och göra oss oroliga och det vill man ju inte. Men läser om massor som gör sina i vecka 7-8.

Har fortfarande inte slutat med lutinus. Planen var att jag skulle trappa ned till 1 denna vecka. Men vettefan om jag vågar. Idag blir det två iaf.

Förresten förra veckan så ringde jag mvc och fick säga för första gången till en främling: Jo jag är gravid😄

Kram.
Allmänt, Gravid | |
#1 - - I väntan :

Jag var jätteorolig i början för att jag inte mådde illa. Men tro mig, trötthet och hunger är säkra graviditetstecken, det var i princip de enda jag hade hela graviditeten :) försök slappna av nu och njuuut av att vara gravid! ❤️ Min bm sa till mig att njuta av att slippa illamående 😀

Svar: Skönt att höra! Jaa jag njuter också 😍 Oron bubblar upp då och då bara. 🌸
ivfdagboken.blogg.se

Upp