Vecka 38 (37+0)

Hänger inte med att uppdatera här om alla läkartider och koller.
MEN sen sist då, jag var på TUL förra tisdagen där man såg att dom mådde bra och följde kurvorna fast att dom sjunkit lite.
TV 1 låg på -17% och TV2 på -28,9%, detta gjorde att vi blev lite oroliga och fick en ny tid denna vecka för ctg och enbart flödeskontroll.

I fredags så var vi hos barnmorskan som chockade mig genom att komma tillbaka från att ha kollat blodprovet från sticket i fingret med ett glas mjölk och äpple. Detta var för att hon var rädd att jag skulle svimma för sockret var så lågt. (2,8)
Jag mådde ju bra och vart mest orolig över ifall jag äter för dåligt och ifall det är det som påverkar våra små liv. 

Hittills har allt rullat på perfekt, alla mina värden har vart bra och det har känts otroligt skönt att veta hur bra kroppen skött sig trots två barn i magen.

Idag var det dags för ny koll hos specialistmödravården och hos fostermedicin. Allt såg bra ut i vanlig ordning tills de kom fram till att flödet var förändrat. Inte i navelsträngen (och det är det viktigaste) utan i en av artärerna som sitter i hjärnan. Vi har svårt att förstå så svårt att återberätta. Men det är någonting med att flödet visar att dom börjar kompensera för att de är små genom att öka tillförsel till viktiga organ som binjurar och hjärna m.m. Det visar på att allt inte är precis som det ska. Så nu skulle vi försöka att inte vara oroliga och få komma tillbaka på onsdag för en ny mätning. 
Så nu är det extra viktigt att jag känner dem hela tiden annars blir det att åka in på direkten.

Usch klart att man blir orolig när man ändå ser att dom är lite oroliga.

Annars är vi nere på en-siffrigt tills tjejerna plockas ut. Så oavsett så har vi dem här snart❤️

Jag blev kär när vi på ultraljudet idag både såg 5 fingrar och 5 tår. Dock brevid varandra😂
Allmänt, Gravid, Ultraljud | |
Upp