På't igen

Vi tänker lite såhära, även om det vore nyttigt med en paus nu så har Huddinge stängt i Juli. Vilket gör att vi kör på en månad till sen blir det vila i juli och förmodligen Augusti (om inte juni-försöket går så gör de nog en till utredning på mig då).


Jag ringde dem igår och fick klartecken att fortsätta med Letrozol.
Jag hade även en del funderingar om andra mediciner så som kortison (om man har för starkt immunförsvar) och trombyl (blodförtunnande). Så en av läkarna ringde upp mig efter 17 igår.

Han sa att kortison är inget dom ger alls, och trombyl kunde jag få. Men han sa ca 4 gånger att det inte hade någon bevisad effekt. Men av vad jag läst på olika forum verkar det ha hjälpt många.
Skönt att jag fick lite som jag ville:)

När han räknade upp våra försök sjönk mitt hopp lite. "Så ni har gjort 4 inseminationer, 1 färskåterföring och 4 frysförsök?" Men sen sa han också "Vet ni om att ni får köpa ett till IVF försök av oss också?"
Vilket gjorde mig så glad! Det har ingen sagt förut och eftersom vår situation är lite annorlunda så är det svårt för oss att vända oss till någon annan klinik.
(Update: annorlunda är fel ord att använda, alla som går igenom detta har sina problem. Vi är glada för att vi får en chans att bekosta en behandling själva utan att behöva börja om på något nytt ställe privat -ifall våra frysförsök inte går)


Men så långt fram behöver vi inte tänka på nu. Vi testar detta nu och efter sommaren tyckte han att jag skulle på återbesök (antar att han menade att man måste kolla mig igen). 

Det känns bra med en plan👊
Vi ger inte upp i första taget.

Status i frysen: 8 blastocyster kvar, 5 och 6 dagar gamla. 

Frågade vilka man återfört hittills och det var bara 5:or. Någon som vet varför man tar dem först? 

Allmänt, FET 5, IVF | | 2 kommentarer |

RD10 and over

Klart att man fick upp hoppet lite där när hela dag 9 kom och gick. Fast kände inget som kunde tyda på graviditet eller mens. Den här ruvartiden har varit så annorlunda från de andra gångerna. Allt har liksom varit så normalt.


Men tog testet imorse och det visade negativt. Och såklart kom lutinusen ut beige-rosa nyss.

Jahapp. Känner mig knappt ledsen, känner mest ingenting. 8 kvar i frysen, men vad är oddsen när 5 återföringar inte fungerat?
FAN.

Allmänt, FET 4, Ruvartid | | 4 kommentarer |

RD 8

Dagen är inte slut än. Men än så länge är allt bra. Prima skinka hepp hepp!


Jag har klarat mig genom dagen utan menshuvudvärk, inga spottings och inga färgade lutinusrester. Så här långt har jag aldrig kommit tidigare.

Första återföringen som var färsk (den enda gången jag hann se ett svagt plus) var på just denna dag. Några timmar efter testet så kom lutinusen ut rosa. Sen tog det två dagar tills det satte igång på riktigt.

Så snart har jag i allafall klarat av den jobbigaste dagen. Imorgon blir nog jävligt nervöst också.

Men även om hoppet börjar tändas så vågar jag inte tro. Att mensen inte kommit beror nog på att jag tagit extra proggisar (som faktiskt kan skjuta upp mensen). 

Det är inte lätt att leva det här livet. Men jag har åtminstone inte temptestat mig den här månaden. Det är en stress om nått.

Hjälp mig att hålla tummarna att mensen håller sig borta✊✊ 


Idag har jag njutit på landet och planterat en massa igen. Gott för själen!

Allmänt, FET 4, Ruvartid | | 5 kommentarer |
Upp