Here we go again

Skulle aldrig skrivit förra inlägget, nu kom det såklart ut lite rosa lutinus 😕 

Först blev jag ledsen, men nu har jag bestämt mig för att inte tänka mer på det (inte så lätt faktiskt), för det behöver inte betyda negativt. Kan vara en nidis (inträffar mellan dag 7-14 efter ägglossning, jag är på dag 9).
Det är ju bara det, att man liksom lärt sig vad som händer, och de där solskenshistorierna brukar ha en tendens att inte handla om en själv.

Men idag och imorgon är det hans dag, detta ska inte dra ned oss. Det som händer, det händer.

Fan, kunde inte oron hållt sig borta iaf den här helgen. 

Allmänt, FET 2, Ruvartid | | 2 kommentarer |

RD3

Godmorgon! 

Idag fyller min andra halva år, han fyller stort -30 år. Därav den stundande festen imorgon och anledningen till att vi är hemma idag så vi kan städa och fixa. Och såklart fira lite, han och jag.

Jag var ju tyvärr hemma igår med, jäkla förkylning. Men kommer nog att vara fit for fight imorn. Måste vara, men ändå tror det går åt rätt håll:)

Igår var det främst huvudvärken. Sån jävla skallebank från helvetet, men efter att ha sovit på eftermiddagen så blev det bättre.

Fick ju såhär i december också när jag använde lutinus, kan man bli förkyld av den? Hahaha antagligen inte, men konstigt sammanträffande.

Förra månaden var det på dag 3 jag fick en spotting och dag 4 mens. Men medicinen borde gjort sitt för känner inte av några tecken på tidig mens.

Kolla vad jag såg att han skrivit in i sin almanacka:

Fröinstopp❤️️
Vårt lilla frö.

Allmänt, FET 2, Ruvartid | | Kommentera |

RD1

Hej hej och hallå,

Idag har det gått långsamt på jobbet. Trist men tur är väl det för nu har jag åkt på nån slags förkylning, trodde det var pollen först men känns nu mer som förkylt. 
Ligger i soffan med täcke över mig, svettas och fryser om vartannat men ingen feber.(36.7)
Den välbekanta menshuvudvärken är här men denna gång är det för tidigt för menssymptom, tror det är lutinusen som spökar. 

För tidigt för symptom men jag är glad över avsaknaden av onda bröst -som jag alltid får innan mens. Det har hållt sig borta och det måste vara lutinusen tänker jag.

Förra gången började dom värka redan dagen för instopp och sen kom huvudvärken 2 dagar senare och sen mensen efter ynka 4 dagar. 

Som sagt annars känner jag inte mycket. Tycker att tabletterna har blivit lättare att föra in och tycker att det är mindre som rinner ut än i början, kanske kroppen blivit bättre på att suga åt sig haha.

Killen kom med räddningen till mig i soffan.

Allmänt, FET 2, Ruvartid | | Kommentera |
Upp